Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Rebecca Andersson - 25 maj 2010 20:59

Det finns vissa människor som berör oss mer än andra. Vi gör många mötet under en livstid. Vissa utav dessa möten blir till en vänskap. Beroende på vilket skede man är i livet kan vänskapen till en och samma person se väldigt olika ut. Vissa vänner är sådana som man pratar med en gång per år -men det gör inget för båda två vet exakt vart de har varandra och varje gång de pratar är det som att de aldrig har varit ifrån varandra. En del av vännerna är det otänkbart att inte höra av sig till kontinuerligt för att hålla vänskapen levande. Vissa vänner behöver du en tid i livet, men efter att du har kommit vidare har du inte samma behov av vänskapen och ni glider i sär. Vissa vänner är lite extra speciella och får en lite mer egen plats i hjärtat.


Alla har vi nog människor i våra liv som ligger lite extra varmt om hjärtat. I mitt hjärta finns det många personer som jag bryr mig om väldigt mycket. En av dessa vänner är något utav en förebild för mig. Hon är fantastisk enligt mig! Varje gång vi träffas, pratar eller mailar får hon mig att tycka mer om mig själv. Jag har aldrig träffat en människa som har den effekten på folk tidigare. Jag känner mig som en bättre människa efter ett samtal med henne. Att kunna ge en annan människa den känslan är något jag hoppas att jag själv kan göra någon gång. Hon är som ett "må-bra-piller" bara genom att vara den hon är. Hon är glad, tokig, passionerad, omtänksam, energisk, färgstark osv.


Vännen min, du är fantastisk -kom ihåg det! Du klarar vad som helst, det är jag övertygad om. Men kom ihåg att du inte behöver klara av allting själv :)


Av Rebecca Andersson - 25 maj 2010 20:55

Skrittade lilla rundan med Camilla och Simon, tog c:a 30min. Red sen en stund på banan. Joggade och tog igenom lite lagom. Han kändes fin. Pigg men ändå lugn och lydig.

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards