Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Rebecca Andersson - 24 juni 2010 11:12

Jag hade en underbar dag igår! Först åt jag lunch med mormor och morfar på Invito. Efter att vi hade ätit och var mätta och belåtna så gick jag och mormor på stan. Vi skulle shoppa underkläder till bröllopet. Första anshalten var Ingrids, men dom hade inga storlekar hemma så vi gick vidare till Triumph. Där jobbade värdes mest lismade butiksbiträde som drev mig till vansinne med sitt sätt... Hittade ett set där, men det kändes inte riktigt hundra. Vi bestämde oss för att köpa det på öppet köp innan vi gick vidare till Change. På Change hittade jag det perfekta setet och det känns jättebra! Under tiden som vi gick mellan dessa butiker gick vi in på H&M, Gina, Åhlens osv. Och mormor skämde bort mig ordentligt! Nya shorts, byxor, skor, osv. När jag och mormor var klara kom Kerstin ner på stan och vi fortsatte några varv till. Jättekul var det!


Solen sken och det var så varmt och skönt så jag och Jörgen kom fram till att det var en perfekt dag att använda vårt presentkort på Invito och bestämde oss för att käka middag på deras uteservering. Jag skyndade till stallet och mockade till Kanis och Wilmis, åkte hem och hade modevisning för Jörgen och sen cyklade vi ner på stan igen.


Vi åt en riktigt god middag, pizza och rosévin till den. Till efterrätt åt vi triamisu med jordgubbar och det rekomenderade desertvinet till. Helt perfekt blev det! Vardagslyx!

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards