Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Rebecca Andersson - 28 juli 2010 11:07

Igår var det dax för min möhippa. När klockan blev 10:30 sa Jörgen att jag skulle sitta i soffan och dricka en cider och jag fick inte röra mig. Cider smakar si sådär när man ganska nyss har borstat tänderna. Jörgen gick ut och kom in efter c:a 20 min. och sa åt mig att byta till ridkläder. Hmmm...? När jag är ombytt och klar tar han fram en rosa cowboyhatt med rosa fluff på. På hänger ett stort hjärta där det står "Jörgen 4-ever". Jag skickas ut till en cykel med cykelvagn ute på gården. Utanför står även dagens paparazzifotografer. Det ligger en ledtråd i cykelkorgen och jag listar ut att jag ska ner på stan och in på Stadium. Där ska jag gnägga i kassan för att få nästa ledtråd. Gnäggningarna fortsatte på Lagerhous, Åhlens sminkavdelning, Gina Tricot, Dixi och Djurmagasinet. Efter Djurmagasinet skulle jag till hunddagis och efter hunddagis bar det av mot skateparken. Phu! Tur jag har hyffsad kondis!


Väl framme vid skateparken fick jag ett par inlines ca 4nr förstora och åkte nån varv med alla tonårspojkar. Oturligt nog för åskådarna så är jag hyffsad på att åka. Sen skulle jag cykla hem till Lina där jag fick vänta på de andra. Där ifrån blev det bilfärd till okänd ort. Fick paddla kanot i Stöcksjön ut till en boj där jag skulle fiska upp en flaska skumpa. Otuligt nog för åskådarna så är jag även hyffsad på att paddla kanot ;). Efter det åkte vi hem till Karin och åt golunch.


Sen blev det att sätta sig i bilen igen. Åkte in till stan och fick helkroppsmassage -nice! Sen åkte vi tillbaka till Degernäs och åt gomiddag, spelade spel, drack gott och hade trevligt.


En riktig superdag blev det! Tack alla!

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards