Alla inlägg under maj 2010

Av Rebecca Andersson - 4 maj 2010 17:54

Jag fick jobbet!! På måndag börjar jag min nya karriär som kundansvarig på Din Assistans med att åka till Stockholm på introduktion. Ska vara där mån-ons och dom fixar flyg och hotell. Lyxigt!!


Så skönt att få ordning på saker och ting igen!

Av Rebecca Andersson - 4 maj 2010 13:16

Igår kväll höll jag i Kerstins träningar på Hippo. Det är roligt att ha hoppträningar men alltid svårt att vara vikarie. Svårast är att veta vart man ska lägga ribban och hur mycket man kan pusha vissa elever. Men det gick bra igår och alla var så duktiga! Det är ganska spännande å se hur duktiga ridskolans hästar är. Första gruppen var privata och de andra två var ridskolans specialgrupper. Även om ryttarna i privatgruppen är mer rutinerade så blev det enklare för ridskoleryttarna för ridskolans hästar är så otroligt rutinerade och löser många uppgifter själva när det behövs.


Höll på att frysa ihjäl innan det var över dock så jag tinade upp mig själv med en kokhet dusch innan jag kröp till sängs.


Idag har jag varit och bytt däck på Subban. Fick punka på ett däck och då sommardäcken var mer eller mindre slut i övrigt också så köpte vi nya. Ganska skönt att köra till däckfirman och chilla i soffan mendan dom gör jobbet! Mindre nice att behöva betala för det dock....


Ska åka till Degernäs snart och hoppa lite med Kanis. Känns bra att ha några språng till i kroppen innan Högbo.



Av Rebecca Andersson - 4 maj 2010 12:49

Red stora rundan, blev mest skritt men jobbade lite i trav och galopp. Han var bättre i vänster galopp än höger idag, känns bra att det växlar för då är vi nog på väg framåt i alla fall. Red c:a 60min.

Av Rebecca Andersson - 3 maj 2010 12:02

Jag är flexibel, stresstålig och snabb. Det har jag fått bevisa idag. Strax efter mitt förra inlägg ringde dom igen och berättade att dom dubbelbokat min tid och frågade om jag kunde komma tidigare. Jag bad dom ge mig 30min. När dom ringde satt jag i morgonrocken och läste på för att förbereda mig för intervjun. Jag höll tiden och var på plats fixad och klar 30min senare.


Intervjun gick bra och jag fick bra feedback efteråt. Jag är dock lite besviken på att det inte kom några trixiga frågor om svaga sidor osv. och att intervjun var över ganska fort. Hoppas verkligen att det räcker hela vägen den här gången.


Får besked under veckan hur det har gått. Hoppas, hoppas, hoppas!!

Av Rebecca Andersson - 3 maj 2010 10:41

Drabbades precis av tillfälligt hjärtstillestånd... Ska på intervju nr 2 i eftermiddag (äntligen) och sitter och läser på om lagstiftning osv. Då ringer telefonen och det är en av dom som håller i intervjuen. Hon frågar vart jag är någon stans.... och mitt hjärta stannar! Jag svarar "Du sa ju 13:30 till mig..." och då kommer hon på att hon tittar på en gammal lapp..! Phu! Jag dog lite snabbt där men har nu återuppstått.


Ska strax bege mig till mammas jobb för att kopiera och skriva ut lite saker till intervjun.


Håll tummarna för mig idag!

Av Rebecca Andersson - 3 maj 2010 09:16

Jag och Jörgen gick på bio igår. Det var jättemysigt faktiskt! Vi såg "Flickan från ovan" och den var riktigt bra. Väldigt annorlunda men riktigt bra och se värd.

Av Rebecca Andersson - 3 maj 2010 09:14

Idag blev det en prommis runt lilla rundan, tog c:a 30min. Kanan var jättefin i alla ben idag vilket känns bra efter helgens träning och framför allt första hoppträningen ute.

Av Rebecca Andersson - 2 maj 2010 12:07

Så var det söndag igen. Har legat lågt på bloggfronten i helgen eftersom att jag har varit på språng mest hela tiden! Har haft träning för Micke Schultz fre-lö. När jag skulle dra in honom på fredagen så har jag punka på bilen... *SUCK* Får dock låna bil och trailer av Lena som räddade dagen! Kanis gick snällt in i trailern efter en protest och med Jennys hjälp. När jag skulle upp till cafeterian och köpa middag så stängde dom tydligen precis så det blev två mackor, suck igen... Red i sista gruppen så det blev en sen kväll. Kanan skulle sova över på Hippo och det var väldigt skönt, hade verkligen inte velat dra hem honom den tiden på kvällen.


På lördagen så hade vi årets första uteträning med blandat väder. Hade dock tur och slapp rida i allt för mycket regn. Skulle skicka hästen hem till Degernäs med Camilla men pga sjuk sambo kunde hon inte rida så jag vart strandsatt. Fick dock skjuts med Kerstin istället. Blev extra glad när Jonas dök upp med hästbussen! Kanan tycker om att åka buss och traskar gladerligen på så det kändes jääääätteskönt.


Efter att ha packat upp allt i Degernäs körde jag hem för att göra mig klar för att cykla tillbaka till byn igen. Mötte upp med Lotta och vovvisarna efter Kolbäcksbron strax efter 16:30. Tog paus och avnjöt en kopp Hot Lamumba (tror jag den hette). Cyklade vidare till Degernäs, tog ännu en paus när vi svängde in på Degernäsvägen -jättemysig! I Degernäs blev vi bjudna på supergod trerättersmiddag som duktiga Nicke fixat. Satt och surrade hela kvällen och hade trevligt. Vi cyklade hem vid ettsnåret, det var lite drygt men gick hyffsat.


Nu sitter jag och slappar i soffan. Ska åka till Hippo och ha hoppträning med Sanna och Jaqueline vid 15. Skönt med en lat söndag!

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards