Alla inlägg under augusti 2011

Av Rebecca Andersson - 3 augusti 2011 08:51

Magen kanske får en kusin idag! Iiiiii! Ska bli så spännande att få träffa den lilla krabaten. Å tänk att lillebror ska bli pappa :)


Av Rebecca Andersson - 1 augusti 2011 08:40

I lördags hade jag och J vår första bröllopsdag. Känns som att det var igår som vi gifte oss, året har bara rusat förbi samtidigt som väldigt mycket har hänt -både bra och dåligt. Vi konstaterade att trots allt som har varit under året så står vi två fortfarande starka tillsammans, kanske tillochmed starkare!


Bröllopsdagen firade vi ganska enkelt men ändå fantastiskt! Började med lång frukost och slappning innan vi gjorde oss i ordning och drog ner på stan. Där spenderade vi några persentkort och köpte lite fina prylar till lägenheten. Vi åt även lunch på Allstar och även detta gratis då vi fått Umeå C presentkort av J:s jobb. När vi var klara på stan åkte vi upp till IKSU spa för att mysa för ännu ett presentkort. När vi kommer dit så visar det sig att öppettiderna inte stämde med den sida vi kollat på på nätet. Vi trodde att dom skulle ha öppet till 19, men nu stände dom 17. Och dessutom så var den stora poolen ständ för takreparation. Det kändes si så där att spendera 500kr på något som inte ens var halvdant. Men efter en stunds velande så sa tjejen i kassan att hon tyckte att vi skulle spara presentkortet och gå in gratis den här gången -vilken TOPPEN lösning det blev!


Så vi spaade lite och tog det lugnt tillsammans. Sen så gjorde vi oss i ordning för kvällen. Klockan var inte så mycket än så vi åkte förbi skulpturparken och gick omkring där och kikade på diverse konstiga och spännande verk. Sen åkte vi in till centrum igen. Vi gick och köpte biljetter till Harry Potter (3D) och sen styrde vi mot TC:s uteservering. Vi åt otroligt gott och fru Andersson slapp dricka cola utan fick ett gott alkoholfritt vin. Efterrrätten var grym, balsamvinägermarinerade jordgubbar med hemmagjord kolaglass -MUMS!


Och efter det så var det alltså dags för bio. Kul med 3D! Vissa effekter blev riktigt häftiga, som när man ville plocka saker ur luften eller när man duckade för drakar som kom ut ur duken :P


Vi avslutade kvällen i soffan hemma med en kopp te och varsin bit av bröllopstårtan som sparats i frysen från i fjol. Vi var ganska matstinna redan så det blev inte så mycket tårta för nån av oss, men lite iaf :)


Så det var firandet av vår första bröllopsdag, nu hoppas jag att vi har oändligt många fler framför oss : )


Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards