Alla inlägg den 12 april 2010

Av Rebecca Andersson - 12 april 2010 15:31

Jag funderade på en grej idag. Jag, och dom flesta andra om jag får gissa, går igenom livet och försöker fatta rätt beslut hela tiden. Det gäller stora som små saker och vilket beslut vi fattar påverkar oss i olika grad -men vi får aldrig veta vad som skulle ha hänt om vi valt något annat. Ibland kan vi konstatera att med facit i hand hade ett annat alternativ gett ett bättre eller mer önskvärt resultat men vi kan aldrig vara säkra på hur utgången skulle ha blivit.


Vi ska bestämma vad vi ska läsa när vi börjar gymnasiet, vad vi vill bli när vi blir stora, vad vi ska läsa om vi ska läsa nåt för att bli det vi vill bli, vilken parter vi ska dela vårat liv med, om vi vill bilda familj, vart vi ska bo, vilken bil vi ska ha -om vi ska ha någon alls. Vi ställs inför massa avgörande vägskäl genom livet och dessa påverkar oss mer och på längre sikt än andra beslut gör. Jag upplever att vissa människor kan fatta belslut mer lättvindigt medans andra (som jag) ska älta och vrida och vända på saker -även en lång tid efter att beslutet faktiskt är fattat. Blev det här det bästa? Är det här bra? Ska det vara så här framgent nu?


Mitt största vägskäl för tillfället är att jag står utan arbete. Vart ska jag sikta in mig? Vart är jag på väg? Hur ska framtiden bli? Beroende på hur jag väljer att spela mina kort kommer min framtid att se mycket olika ut.

Jag undrar hur mitt liv ser ut om ett år från nu? För jag har ingen aning!


Av Rebecca Andersson - 12 april 2010 09:21

Nu är det måndag, igen. Och den här veckan har jag sett fram emot länge! Mamma fyller år och vi ska åka till Stockholm på fredag. Vi ska äta gott, bo på hotell och gå på teater. Det blir mamma, pappa, Richard, Robin och Anna och jag och Jörgen som åker. Såååå mysigt! Nu hoppas jag bara på fint väder också så att vi kan få en riktig vårhelg.


Idag blir det en riktig stalldag. Ska pendla mellan Hippo och Degernäs känns det som. Först ska jag kolla när Anette rider för Bissan, sen ska jag rida Kanan sen ska jag hjälpa Emilia på ridskolan och sen ska vi fixa transporten inför besiktningen imorgon.


Hoppas verkligen att vi får typa om trailern imorgon... Annars måste vi sälja den och det känns drygt... Men, imorgon har vi svaret :)


Solen skiner och det är underbart ute! O så bra för själen! Igår när Jörgen mekade med Toyotan så hade vi picnik på parkeringen, vi blev ganska uttitadde! Haha! Men det var skönt att sitta där i solen :)


Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards