Alla inlägg den 15 april 2010

Av Rebecca Andersson - 15 april 2010 20:38

Gårdagens träning gick lysande med Kanan. Han har nog aldrig varit så fin på en träning faktiskt! Han var jämn och fin i galoppen och inte för het. Riktigt kul var det!


När vi sedan skulle åka hem till Degernäs igen lunkade Kanan snällt på transporten. När jag gick för att stänga bommen kom han ut igen... och sen vägrade han kliva på igen... 1,5 h senare klev han på och då hade jag haft hjälp av Jenny och Emma i stort sett hela tiden. Nu uppstod nästa dilemma -ena sprinten till bommen var nu spårlöst försvunnen. Trots idogt letande var den spårlöst försvunnen. Då det var väldigt mörkt ute bestämde jag mig för att åka tillbaka idag för att kolla i dagsljus istället. Det kändes inte roligt alls eftersom att det inte är min transport.


Åkte dit imorse för att söka igenom marken men utan resultat. Suck! Åkte hem och fortsatte tycka synd om mig själv. Under dagen får jag sedan veta att det himla vulkanutbrottet på Island gör så att man inte kan flyga och vi som ska åka till Stockholm imorgon... Då vart jag ännu tjurigare. Har spenderat större delen av dagen med att sura och tvätta.


Åkte till stallet efter allt tvättande och gick en prommis med Kanan runt byn. Lina och Wilmis följde med. Det var skönt att få göra något. Bestämde mig även för att leta igenom transporten i dagsljus. Inkliad under mellanväggen hittade jag sprinten! Å så skönt!


Mamma ringde och sa att vi kör bil ner imorgon istället. Då blev jag också glad för jag var orolig att det inte skulle bli något alls. Det ska bli så skönt att få komma bort en helg och bara må gott och bo på hotell och ha trevligt!


Nu är det hästhoppning på TV. Spännande, spännande! Ska passa på att vika tvätten samtidigt så är det gjort. Den här himla städfen måste också ha fått flygförbud för hon är då banne mig inte här...

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards