Alla inlägg den 13 april 2010

Av Rebecca Andersson - 13 april 2010 22:07

Nu är det dags att avsluta denna dag och krypa till sängs. Jag har som tidigare nämnt framför allt kännt mig tjurig idag. Det känns lite bätte nu men jag putar fortfarande lite med underläppen. Saker går bara inte min väg nu.


Fick dock ett roligt samtal av en vän idag som hade hört att jag gjort bra ifrån mig på en intervju! Det gjorde dagen lite bättre :) Kanske, kanske att det kan gå vägen och vända nu. Meeeen -vågar inte hoppas.


Kanan fick skritta och trava lilla rundan idag och sedan galopperade vi på grusvägen som inte har varit plogad i vinter (så därför är det ingen tjäle där). Han var lite spänd i början men jättefin i galoppen. Han tyckte nog att det var skönt :) Vi längtar dock till bättre underlag så att vi kan rida ordentligt varje dag.


Imorgon ska jag först till Hippo för att hjälpa Lena när hon ska hoppa Wendela, sen är det hoppträning på kvällen. Tänkte åka in lite tidigare så hinner jag bada Kanan. Han har börjat rulla i hagen varje dag och han gör det ordentligt så han går inte att borsta ren... En ordentlig skrubbning är det som behövs! Å sen så hinner jag också äta middag med KM :)


  

  



Förhoppningsvis blir Kanan inte utan mat i drömmarnas land i natt ;)

Av Rebecca Andersson - 13 april 2010 13:29

Jag är trulig och tjurig idag. Har svårt att hitta motivationen att göra något alls. Ska cykla till stallet snart har jag tänkt, men det har jag tänkt ett tag nu. Måste ladda upp lite bra musik i telefonen först så att jag har nåt att lyssna på på vägen.  Måste också komma ihåg att ta med mig kameran så att jag kan fota transporten så att vi kan annonsera den. Känns synd att byta men, vad göra man inte för att följa lagen...


Nu borde jag äta lunch, men det känns också jobbigt.... Suck.. Ska tjura lite till först tror jag.

Av Rebecca Andersson - 13 april 2010 08:46

Förut när jag var orolig eller stressad brukade jag drömma att jag skulle ut och resa eller att jag var på väg hem och att något gick fel. Jag glömde passet, hade inte packat, missade bussen och slutligen missade planet. Jag har nu märkt att det har dykt upp en ny version av den här drömmen. Nu åker jag på tävling och glömmer att ta med eller att ge maten till Kanan.... Första gången jag drömde den här versionen kom jag på på söndagen att han inte hade fått hö på hela helgen... I natt drömde jag att jag inte hade tagit med mig vare sig hö eller krafft.


Saker som behöver åtgärdas för att sluta drömma stressdrömmar är:

  • nytt jobb
  • hel bil
  • köpa ny transport
  • sälja nuvarande transport

Presentation


Den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, litet som stort.

Bebis

Shere Khan

Shere Khan är en valack f -00 e: Levantos II u: Baloha ue: Mowgli. Vi tävlar hoppning och har placeringar upp till 140cm. <

Följ min blogg!

bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards